Møt lærerne bak Mattespillet Numetry

Bak Numetry finner vi dyktige lærere med flere tiårs erfaring som lærere innen mattefaget og mattelæring rettet mot barn. Med oss har vi blant annet hele Norges «superlærer» Håvard Tjora, som sammen med pedagogisk leder Bjørn Ivar Mesel vil lage verdens beste mattespill.

Håvard Tjora

Håvard Tjora

Lærer og forfatter Håvard Tjora er én av pedagogene bak Matematikkspillet Numetry. Håvard har 16 år på baken som lærer, og har jobbet spesielt mye med matematikk, med ekstra fokus opp mot barn med mattevansker.

Håvard ønsker at mattespillet Numetry skal skape glede og begeistring for matematikken, og ser unike styrker ved spillbasert læring. Et av Håvards mål er at barna skal være flinkere i matematikk etter en endt spilløkt.

Quotes

Et personlig mål for meg er at barna skal være flinkere i matematikk etter en endt spilløkt.

Quotes

LÆR MER OM HÅVARD OG NUMETRY
Bjørn Ivar Mesel

Bjørn Ivar Mesel

Bjørn Ivar Mesel jobber som pedagog i Numetry, og har 18 års erfaring som lærer – hovedsakelig på mellomtrinnet. Som lærer har det vært viktig for Bjørn Ivar å ufarliggjøre matematikkfaget for barna og relatere faget til barnas hverdag. Han har testet en rekke spill i undervisningen, men det var først da han prøvde Numetry at han ble overbevist.

I Numetry ønsker Bjørn Ivar å bidra til å lage noe som er til hjelp for å oppnå dypere læring. Han ønsker at spillet skal inneholde oppdrag hvor utforskende matematikk er sentralt, og at spillet blir en brobygger der strategier som læres i spillet lett kan overføres til resten av matteundervisningen.

Quotes

Mens andre ressurser legger vekt på hva læreren vil ha, er Numetry laget med utgangspunkt i en tanke om «hva vil engasjere barna?».

Quotes

LÆR MER OM BJØRN IVAR OG NUMETRY

Lærerne, foreldrene og barna digger Numetry:

quotes

Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill.

Siri

Lærer, Strømme skole
quotes

Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.

Olav

Lærer, Fævåg skole
quotes

Numetry gjør matematikken til en gøy aktivitet. Elever som er overbevist om at de ikke kan matte klarer å gjennomføre flere oppgaver på Numetry siden det er «gaming» og ikke skole.

Aadne A.

Borre ungdomsskole, Horten

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende?

KOM I GANG
svein