Møt lærerne bak mattespillet Numetry

Bak Numetry finner vi dyktige lærere med flere tiårs erfaring som lærere innen mattefaget og mattelæring rettet mot barn. Med oss har vi blant annet hele Norges «superlærer» Håvard Tjora, som sammen med pedagogisk leder Endre Natvik vil lage verdens beste mattespill.

Håvard Tjora

Håvard Tjora

Lærer og forfatter Håvard Tjora er én av pedagogene bak mattespillet Numetry. Håvard har 16 år på baken som lærer, og har jobbet spesielt mye med matematikk, med ekstra fokus opp mot barn med mattevansker.

Håvard ønsker at mattespillet Numetry skal skape glede og begeistring for matematikken, og ser unike styrker ved spillbasert læring. Et av Håvards mål er at elevene skal være flinkere i matematikk etter en endt spilløkt.

Quotes

Et personlig mål for meg er at spillerne skal være flinkere i matematikk etter en endt spilløkt.

Quotes

LÆR MER OM HÅVARD OG NUMETRY
Bjørn Ivar Mesel

Bjørn Ivar Mesel

Bjørn Ivar Mesel jobber som pedagog i Numetry, og har 18 års erfaring som lærer – hovedsakelig på mellomtrinnet. Som lærer har det vært viktig for Bjørn Ivar å ufarliggjøre matematikkfaget for elevene og relatere faget til elevenes hverdag. Han har testet en rekke spill i undervisningen, men det var først da han prøvde Numetry at han ble overbevist.

I Numetry ønsker Bjørn Ivar å bidra til å lage noe som er til hjelp for å oppnå dypere læring. Han ønsker at spillet skal inneholde oppdrag hvor utforskende matematikk er sentralt, og at spillet blir en brobygger der strategier som læres i spillet lett kan overføres til resten av matteundervisningen.

Quotes

Mens andre ressurser legger vekt på hva læreren vil ha, er Numetry laget med utgangspunkt i en tanke om «hva vil engasjere eleven?».

Quotes

LÆR MER OM BJØRN IVAR OG NUMETRY

Lærerne, foreldrene og barna digger Numetry:

quotes

Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill.

Siri

Lærer, Strømme skole
quotes

Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.

Olav

Lærer, Fævåg skole
quotes

Bra gjennomført spill. Til tross for at spillet er laget for at det skal være gøy, har skaperne også tatt hensyn til det vi lærere ønsker: korrekt begrepsbruk, umiddelbar tilbakemelding og ikke minst problemløsning.

Anders

Lærer, Godvik skole

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende?

KOM I GANG
svein