La elevene spille seg gode i matte

Matematikkspillet Numetry byr på morsomt og engasjerende læringsinnhold basert på fagfornyelsen, og er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn. Elevene blir motiverte og kommer til å elske det! Gratis å prøve til skolebruk – uten forpliktelser.

KOM I GANG I DAG BOOK EN GJENNOMGANG
Feature image - La elevene spille seg gode i matte

Elevene storkoser seg og du blir favorittlærer.

Tallrik moro

Tallrik moro

Numetry sender barna på oppdagelsesferd til solsystemet Matema, og matematikkferdigheter bringer dem videre i galaksen!

Praktisk og nyttig

Praktisk og nyttig

Spillet er tilpasset matematikkens univers på en god, intuitiv og visuell måte som bidrar til at barna selv ser nytteverdien.

Gratis for norske skoler

Gratis uten forpliktelser

Det er gratis å prøve Numetry. Spillet er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn. Med oss på laget har vi lærere og spillutviklere.

Laget av lærere og spillutviklere

Bak Numetry står erfarne matematikklærere og dyktige spillutviklere, og med oss på laget har vi Norges superlærer Håvard Tjora. Vi skaper morsomme og moderne spillbaserte læringsløsninger. Først ut er matematikkspillet Numetry – myntet på barn mellom 8–12 år.

Morsomt og engasjerende læringsinnhold basert på Fagfornyelsen

Hundrevis av norske matematikklærere bruker i dag matematikkspillet Numetry for å skape begeistring, øke motivasjonen og lysten til å lære!

Jente Spiller Numetry i Klasserom

Gratis å prøve til skolebruk. Prøv uten forpliktelser. Det er bare å spille i vei!

Elevene kommer til å elske matte. Elevene tar del i en spennende redningsaksjon i verdensrommet, der bare matematikkferdighetene deres kan redde dagen.

Hjelp underveis. Numetry har tale til tekst, hintfunksjoner og gode forklaringer underveis, slik at barna alltid kan fortsette læringen på egenhånd.

Trygge omgivelser. Vi tar personvern på alvor. Elevene kan ikke skrive til hverandre inne i spillet. Les vår personvernserklæring her.

Her er hva lærerne sier

quotes

Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill.

Siri

Lærer, Strømme skole
quotes

Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.

Olav

Lærer, Fævåg skole
quotes

Numetry gjør matematikken til en gøy aktivitet. Elever som er overbevist om at de ikke kan matte klarer å gjennomføre flere oppgaver på Numetry siden det er «gaming» og ikke skole.

Aadne A.

Borre ungdomsskole, Horten

Bli med å gjøre læring morsomt for barn over hele verden

KOM I GANG I DAG
board svein lab table