La barnet ditt spille seg god i matte

Matematikkspillet Numetry gjør mattelæringen moro og engasjerende. Bak Numetry står erfarne lærere og spillutviklere som deler mattekunnskap på barnas premisser. Numetry er forankret i læreplanen for 5. trinn, med 6.–7. og 4. trinn på vei.

Numetry Fritid-medlemskap

Early Access-tilgang lanseres snart

Kom på venteliste

Feature image - La barnet ditt spille seg god i matte

Hvorfor matematikkspillet Numetry?

Numetry gjør læring til lek, og lærer barna matte gjennom spill. Mattespillet er elsket av tusenvis av elever og lærere på skoler over hele Norge.

Video home

Trygge omgivelser. Vi tar personvern på alvor. Barna kan ikke skrive til hverandre i spillet. Les vår personvernserklæring her.

Barnet ditt kommer til å elske matte. Barna tar del i en redningsaksjon i verdensrommet, der kun matematikkferdighetene deres kan redde dagen.

Hjelp underveis. Numetry har hintfunksjoner og gode forklaringer underveis, slik at barna kan fortsette læringen på egenhånd.

Alltid tilgjengelig. Alt matteinnhold i spillet er gratis for barna. Lær når som helst, hvor som helst.

Numetry Fritid-medlemskap

Early Access-tilgang lanseres snart

Kom på venteliste

Numetry-brukerne er enige!

quotes

Som mor er jeg veldig opptatt av at slike spill må være pedagogiske og morsomme nok til at barna faktisk vil bruke dem. Her får jeg begge deler.

Neda B.

Mor Nicolai, Kristiansand
quotes

Numetry er på et helt annet nivå enn konkurrentene når det gjelder spillopplevelsen. Tegningene, lydene og det visuelle i oppgavene er gjennomført gode. Guttungen har lyst til å løse utfordringene for å se hva som skjer videre i fortellingen.

Martin K.

Pappa Julian, Oslo
quotes

Som forelder opplever jeg at andre læringsspill ofte er trauste og ganske kjedelige. Dette spillet har jeg mer tro på fordi det engasjerer og ikke føles som skolearbeid for barna.

Aina B.

Mor Jakob, Bergen

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende for barnet ditt?

SPILL NÅ
svein