Mattespelet Numetry gjer læring til leik

La borna spele seg gode i matte! Matematikkspelet Numetry sender borna på oppdagingsferd til solsystemet Matema. Forankra i læreplanen for 4.–7. trinn.

KOM I GANG NO
Feature image - Mattespillet Numetry gjør læring til lek

Vårt mål:

Å få born over
heile verda til å

elske matte

Det oppslukande matematikkspelet Numetry lærer born mellom 8 og 12 år at matematikk kan vere både nyttig og moro.

Heilt uavhengig av kva ferdigheiter dei har frå før.

Engasjer borna med mattespelet Numetry si mystiske verd. Dei må løyse små og store matteoppgåver for å redde ei gruppe forsvunne astronautar, og dei kan vinne skins og utstyr på ferda vidare.

Trygge omgjevnader Vi tek tryggleiken til borna på alvor. Elevane kan ikkje skrive til kvarandre inne i spelet.

Vi er her for deg

Foreldre

La bornet ditt spele seg god i matte! Ingenting er som å sjå borna oppleve mestring. Hald deg i loopen og følg bornet sin faglige progresjon medan dei spelar seg gode.

Gjer matte moro

Lærarar

Overrask elevane dine med ei heilt anna læringsoppleving. Medan borna redder astronautar og løyser eit intergalaktisk mysterium, kan du som lærar sjå at elevane har det gøy når dei lærer matte.

Motiver elevane dine

Kidsa

Hvem har sagt at matematikk må være kjedelig? Gjennom en spennende reise til verdensrommet viser Numetry deg at det både er nyttig og moro. Ta på romdrakta og hopp om bord på romskipet Magellan!

Spel Numetry no

Lærarane diggar Numetry

quotes

Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill.

Siri

Lærar, Strømme skole
quotes

Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.

Olav

Lærar, Fævåg skole
quotes

Bra gjennomført spill. Til tross for at spillet er laget for at det skal være gøy, har skaperne også tatt hensyn til det vi lærere ønsker: korrekt begrepsbruk, umiddelbar tilbakemelding og ikke minst problemløsning.

Anders

Lærar, Godvik skole

Klar for å gjere matematikk gøy og motiverande?

SPEL NUMETRY NO
svein