Vår største spilloppdatering er nå her!

4. august 2023 Ådne Olsen Lesetid: 4 minutter
TILBAKE

Vi har samlet sammen tilbakemeldinger vi har fått inn gjennom det siste året for å finne ut hvordan vi kan gjøre spill- og læringsopplevelsen i Numetry best mulig. Alt som kommer i denne oppdateringen har vært lenge etterspurt, så det gleder oss å endelig kunne dele det med deg!

Numetry hjemme? Kjøp Numetry Premium her.
Numetry på Skolen? Les mer om Numetry Skole.

Lag din helt egen avatar

Mange barn har uttrykt at de savner flere valgmuligheter blant avatarene våre.

I stedet for å lage flere forhåndsskapte avatarer, har vi som et svar på disse tilbakemeldingene gjort det mulig for barna å skape sine egne avatar. Hvor de selv velger ansiktsform, frisyre, hudfarge, osv.

 

Flere søte og kule pets å velge mellom

Nå kan du låse opp flere pets i Numetry! Dette har lenge vært etterspurt spillinnhold, så nå går vi opp fra 2 pets å velge mellom til hele 13. Velg din favoritt og ta den med på eventyret gjennom Matema.

 

En helt ny fremgangsmåte

Reisen gjennom Matema-systemet skifter over til en lineær spillreise. Som følger av dette, skjules kapitler som du enda ikke har låst opp bak en sky av stjernestøv. De dukker altså ikke opp på kartet før du har låst de opp gjennom å fullføre oppdrag.

 

Inni hvert kapittel, altså planetene, følger du nå en bestemt sti med oppdrag. Reisen gjennom hvert kapittel består av varierte oppgaver og belønninger i form av romdraktdeler og pets. Du har med andre ord mye kult å se fram til mens du jobber deg gjennom kapitlene.

Oppdragene er nå delt opp i flere, kortere deler

Vi har fått mange tilbakemeldinger på at oppdragene har vært for lange. Dette har vi gjort noe med nå! I stedet for at et oppdrag er delt opp i 3 moduser, er et oppdrag nå delt opp i alt fra 5 til 6 ulike moduser. Slik håper vi å unngå at du ikke skal gå lei midt i oppdrag, før du er ferdig med å løse det.

Numetry hjemme? Kjøp Numetry Premium her.
Numetry på Skolen? Les mer om Numetry Skole.

 

Vanskelighetsgraden er nå justert

Sammen med arbeidet om å dele opp oppdragene, har vi også sett på vanskelighetsgraden. Nå er vanskelighetsgraden i oppdragene enda bedre tilpasset barn på 5. trinn.

PS: Vi har startet arbeidet med matematiske temaer som er viktige for 6. trinn. Første del av 6. trinn er planlagt å komme helt på slutten av året.

 

Hvordan låse opp kapitler

For å låse opp nye kapitler i spillet, må du spille deg gjennom Envoy. Etter hvert som du jobber deg gjennom oppdragene på Envoy, kommer du til plattformer langs reisen din som låser opp nye kapitler.

Det siste kapittelet, Asteroid Belt, låses først opp når alle de andre kapitlene er fullførte.

 

Restrukturering av oppdrag

Vi har restrukturert innholdet i hvert kapittel (planet). Dette har vi gjort for å samle oppdrag som tar for seg lignende temaer. Da blir det lettere for deg å vite hva du finner på hver planet.

Endringene er ikke store og gjelder bare en håndfull oppdrag, men det hjelper veldig på strukturen av spill- og læringsopplevelsen i Numetry.

Numetry hjemme? Kjøp Numetry Premium her.
Numetry på Skolen? Les mer om Numetry Skole.

 

Nytt oppdrag: Magnetic Accelerator

I Magnetic Accelerator skal du treffe et måltall ved å flytte kapsler med tallverdier og regnetegn.

Her skal du utvikle og bruke ulike strategier for regning med positive tall og brøk og forklare tenkemåtene dine.