La elevane spele seg gode i matte

Matematikkspillet Numetry byr på morsomt og engasjerende læringsinnhold basert på fagfornyelsen, og er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn. Elevene blir motiverte og kommer til å elske det! Gratis å prøve til skolebruk – uten forpliktelser.

KOM I GANG I DAG BOOK EN GJENNOMGANG
Feature image - La elevene spille seg gode i matte

Elevane storkosar seg og du vert favorittlærar.

Tallrik moro

Talrik moro

Numetry sender borna på oppdagingsferd til solsystemet Matema, og matematikk- ferdigheiter bringar dei vidare i galaksen!

Praktisk og nyttig

Praktisk og nyttig

Spelet er tilpassa matematikken sitt univers på ein god, intuitiv og visuell måte som bidreg til at borna sjølv ser nytteverdien.

Gratis for norske skoler

Gratis uten forpliktelser

Det er gratis å prøve Numetry. Spillet er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn. Med oss på laget har vi lærere og spillutviklere.

Laga av lærarar og spelutviklarar

Bak Numetry står erfarne matematikklærarar og dyktige spelutviklarar, og med oss på laget har vi Noreg sin superlærar Håvard Tjora. Vi skapar morosame og moderne spelbaserte læringsløysinger. Først ut er matematikkspelet Numetry – mynta på born mellom 8 og 12 år.

Morosamt og engasjerande innhald basert på fagfornyinga

Hundrevis av norske matematikklærarar nytter i dag matematikkspelet Numetry for å skape begeistring, og auke motivasjonen og lysta til å lære!

Jente Spiller Numetry i Klasserom

Gratis å prøve til skolebruk. Prøv uten forpliktelser. Det er bare å spille i vei!

Elevane kjem til å elske det. Elevane tek del i ein spanande redningsaksjon i verdsrommet, der det berre er matematikkferdigheitene deira som kan redde dagen.

Hjelp undervegs. Numetry har tale til tekst, hintfunksjonar og forklåringar undervegs, slik at borna alltid kan fortsette læringa på eiga hand.

Trygge omgjevnader Vi tar personvern på alvor. Elevene kan ikke skrive til hverandre inne i spillet. Les vår personvernserklæring her. Les vår personvernserklæring her.

Dette er kva lærarane seier

quotes

Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill.

Siri

Lærar, Strømme skole
quotes

Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.

Olav

Lærar, Fævåg skole
quotes

Numetry gjør matematikken til en gøy aktivitet. Elever som er overbevist om at de ikke kan matte klarer å gjennomføre flere oppgaver på Numetry siden det er «gaming» og ikke skole.

Aadne A.

Borre ungdomsskole, Horten

Bli med på å gjere læring morosamt for born over heile verda.

KOM I GANG I DAG
board svein lab table