Vil du prøve Numetry Skole?

2. mai 2022 Ådne Olsen Lesetid: 2 minutter
TILBAKE

Numetry Skole består av Matematikkspillet Numetry og Numetrys Lærerportal – et digitalt læremiddel basert på læreplanen fra 4. til 7. trinn i den norske skolen.

Matematikkspillet viser barn mellom 8­ til 12 år at matematikk både er nyttig og moro – helt uavhengig av hvilke ferdigheter de har fra før. Numetry Skole følger læreplanen for mellomtrinnet, og er forankret i fagfornyelsen.

Vil du prøve Numetry skole? Meld din interesse her.

Se hvorfor Sogndal kommune valgte Numetry Skole som digitalt læremiddel i matematikkundervisningen fra skolestart i august 2022:

Matematikkspillet Numetry

Numetry tilbyr en trygg og god arena for læring, hvor barna sendes på oppdagelsesferd til solsystemet Matema. Målet i spillet er å redde en gruppe astronauter som plutselig forsvant – og samtidig løse et intergalaktisk mysterium. Kun matematikkferdighetene til elevene kan sende dem videre i galaksen og redde astronautene.

Hvordan Numetry er bygd opp:

 

Numetry tar elevene til solsystemet Matema, som består av planeter med ulike matteoppdrag knyttet til matematiske emner som følger lærerplanen.

Gjennom historiefortellingen og matteoppdragene i Numetry blir matematikken relaterbar, virkelighetsnær og moro for elevene – noe som fører til økt motivasjon og mestring.

Alle oppdragene elevene møter i spillet tar for seg de ulike lærings- og kompetansemålene i læreplanen.

Vil du prøve Numetry skole? Meld din interesse her

Numetrys Lærerportal

Lærerportalen gir deg full kontroll over undervisningen når du bruker Numetry i klasserommet. Slik at du enkelt kan bestemme hva elevene skal jobbe med i timen eller få som lekser.

Funksjoner i Lærerportalen:

Innlogging med Feide.

Oversikt over hvilke matematiske temaer som finnes i de enkelte matteoppdragene i Numetry.

Tildele oppgaver i form av matteoppdrag til elevene dine, basert på hva som skal være fokus for timen, eller hjemmeleksen.

Mulighet til å kunne låse matteoppdragene, slik at disse må løses før elevene kan spille fritt i Numetry.

● Tilgang til ekstramateriell utenom matteoppdragene i Numetry ved hjelp av våre arbeidsarkgeneratorer. Lag regneark i de fire regneartene med få klikk.

Dele elevene inn i grupper og skreddersy oppgaver til en eller flere grupper, basert på for eksempel matematisk nivå.

● Rapporter som viser relevant informasjon om hvordan elevene har utført oppgavene, samt progresjon og annen statistikk.

Under ser du en kort video om Numetry og funksjonalitetene i Lærerportalen.

Matematikkspillet Numetry + Numetrys Lærerportal = Numetry Skole. Vil du høre mer? Meld din interesse her